Belsőépítészeti projektek

Teljeskörű támogatás és komplex megoldások projektjéhez!

 

 

A VivaHolding egy több pilléren alapuló cégcsoport, amely azért jött létre, hogy a XXI. századi Európai Unió kihívásait és lehetőségeit figyelembe véve az Európai Uniós követelményeknek megfelelően tudjon biztosítani magas szintű megoldásokat teljes körű enteriőr generál kivitelezésben,és ehhez kapcsolódó berendezések, felszerelések gyártásában. Ezentúl ahhoz szorosan kapcsolódó belsőépítészeti és egyéb tevékenységekben.

 

VivaDecor Kft.

 

A VivaDecor Kft. alapvető tevékenysége berendezések, bútorok tervezése, gyártása komplett átadással, világítástechnika, hangtechnika, lapszabászat, konyhabútor és konyhatechnika, irodabútor, egyedi, művészek által készített belsőépítészeti elemek (pl. szökőkút, plasztika, térelemek) megvalósítása illetve komplex belsőépítészet. A szakembereik által készített 3D-s látványtervek készítése könnyebbé teszi a termék elképzelését a vevő számára. Számítógép vezérelte berendezéseik bármely forma, dekorációs elem, megvalósítását lehetővé teszik a legmodernebb import alapanyagokból.

A VivaDecor Kft. egy családi vállalkozás nyomdokain alapulva jött létre. A bútoripari magánvállalkozás 1996-ban kezdődött egy 6-7 fős asztalos üzemmel 2000-től már Kft-ként működve, a helyi konkurenciákat kinőve, belsőépítészeti projektjeik eredményeként 2002-ben átadhatták első komplett szállodai kivitelezésüket. Az évek során realizálódott, hogy legfontosabb a végeredmény, amivel a munka átadásakor a vevő találkozik.

2011óta elhivatott, képzett szakembereknek biztosít munkát, tanulókat képez ezeket kiegészíti a vállalkozással szorosan együttműködő, összefonódó szakipari, alvállalkozói csapatokkal. Így az egyes kivitelezéseken a megmozdítható erő rugalmasan szervezhető az adott feladatnak megfelelően. Tehát akár belsőépítészeti tervezésről, megépítéséről, berendezéséről legyen szó, ezt együtt és külön-külön is biztosítani tudja. Több száz millió Ft értékű, CNC technikával ellátott saját gyártó-üzemmel rendelkezik. Az idők folyamán a számos méretű, jellegű, értékű és rendeltetésű projekt kivitelezése során a cég szakemberei olyan gyakorlatra tettek szert, amely az elméleti oktatás során az iskolákban nem szerezhető meg. Munkájának legfőbb erénye a gyorsaság és az a törekvés, hogy egyedi igényeket elégítsenek ki. Mindezeket a végzett projektek felsorolása tükrözi igazán.

A cég elmúlt évek során tanúsított eredményessége lehetővé tette a folyamatos fejlődést, melynek szükségszerű és gazdaságos továbbvitele valamint további fejlődésüknek kulcsa a cég és társcégei holding formában történő előretörése. A cég múltja és tapasztalata valamint a cégcsoport közösségének gazdasági és irányítási hatékonysága ad alapot a jövőbeli sikeres együttműködéshez.

Elhivatott szakembergárdája hasznosítja azokat a piaci, menedzsment és szakismereteteket, sok éves gyakorlatot és tapasztalatot, amelyek a cég történetében felhalmozódtak.

A VivaDecor Kft. célja, egy olyan rugalmas, piacérzékeny szervezet működtetése, mely a piaci pozícióját megőrizve, megerősítve, maximálisan kiszolgálja a megrendelők igényeit. Tevékenysége során az egészséges, környezetbarát életmódot képviseli, hirdeti. A beszállítókat és ezáltal a termékpalettájukon szereplő alapanyagokat magas minőségi követelmények szerint választották ki.

Magas minőségbiztosítási mércéje minden munkatársat kötelez, ezért a cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a szakembereik naprakész ismeretekkel rendelkezzenek. Számos nagynevű elektrotechnikai világcég készülékeit, berendezéseit építik be a bútoraikba.

Globalizált világunkban egyre inkább megjelenik az az igény, hogy ismerjük a megrendelőt, és a megrendelő is bizalmat érezzen az eladó a szolgáltató cég iránt. Az iparos, a kereskedő legyen hiteles és olyan készterméket állítson elő, amiben hisz, amit bármikor felvállal. Ez a két érték, a hit és a hitelesség, ami visszaadja az egyes szakmáknak is a becsületet, ami mindenképpen alapja a jelen és a jövő útjának.

A vállalkozás vezetősége sokat tesz azért, hogy kiváló kiszolgálásáról megismerjék a céget és a tevékenységüket. Mindig arra törekednek, hogy a megrendelők igényeit maximálisan figyelembe vegyék. Megalapítása óta jó néhány ismert és elismert ügyféllel került üzleti kapcsolatba. Többel közülük már hosszú távú együttműködés keretében dolgoznak együtt, és számos nagyobb volumenű, több szakmai területet érintő projekteket valósítottak meg.

A vállalási áraink ár és érték arányában igen kedvezőek, amelyet három tényező tesz lehetővé:

Egyrészt a hatékony, jól szervezett munkavégzés, amely az emberi erőforrások jó kihasználását biztosítja. Másrészt a kedvező árszintű prémium alapanyag beszerzés. Harmadrészt a gyors, pontos, minőségi, megbízható munkavégzés.

A technológiai és minőségi követelményeknek megfelelő gyártáshoz, kivitelezéshez, kereskedelemhez a szükséges eszközállomány, a tárgyi és személyi feltételek teljes körűen biztosítottak.

A kivitelezések, gyártások a mai kor követelményeinek, normáit meghaladó, első osztályon felüli minőségben készülnek.